Så trevlig Volpino träff

Vi prickade helt rätt med vädret, mellan två dagar med regn- jo då lite regn på förmiddagen också. Men lagom till att Heidi och Zara dök upp strax efter 15 (med sina hundar så klart) så kom solen fram och det blev helt underbart. 11 vita luddtussar susade fram här på tomten tillsammans med en Tysk Jaktterrier, vem hade väl trott på det 😉

Lite mörk bild men här de flesta med plus Heidi och Zara

Ska göra ett litet collage inne på fb-sidan ….med fler bilder

Så var det ju utställning och allt kommer på en gång. Här han man väntat och väntat så blir det både kaninutställning och hundutställning samtidigt , suck. Det blev en tuff dag för husse – först iväg med kanin och Ester till Brålanda för kaninutställningen och jo Ester måste med så han har någon att prata med 😉 sen hem och hämta matte och hundar, jo han lämnade kaninen i kaninstallet 🙂 så iväg till Munkedal. Båda utställningarna var lyckade och vi hade ju tur med vädret 😉 27-28 gr strålande sol, lite väl bra med mina mått mätt :). Lite jobbigt var det med ansiktsmask under hundutställningen va nära att slita av mej den, konstigt att hundarna inte reagerade alls på dem…Mosjöns Rosalie BIR och Mosjöns Sagah BIR