Strålande vackert väder – vad passar inte bättre än en tur till Akvedukten i Håverud 😉 Jo så det får det bli – in med hundar och fika i husbilen och så iväg. En liten tur blev det till Axels Chark och tanken var Älgparken i Dalsland men där hade vi otur, den var stängd den veckan

Khajsa spanar in de nya höstdekorationerna

Lite spa-behandling = bad av hundarna inför hösten har vi hunnit med, fina och vita 🙂 Alltid fina och vita men lite skillnad blir det allt med ett bad. Moro uppskattade det inte 🙂

Moro – finns det något ynkligare än en våt Volpino

Och när vi ändå är vita och fina med fönad fluffig päls så åker vi på en liten utställning igen i Munkedal – Rosa och Sagah är igång igen. Sagah är en liten stjärna och lilla Rosaa är nog inne i en liten ynk-ålder 😉 Men båda fick BIR med fin kritik

Volpino Italiano Sällskapet har haft en fotoutställning, så kul och väldigt populärt hos våra medlemmar över 60 bidrag kom in till de 3 olika klasserna – och jag vann valpklassen med den här söta bilden (helt överraskande måste jag säga)

Motivering:
Motivering:
“En go valpbild där man känner av den nya stora världen hunden kommit till och det finns så mycket att upptäcka för den. Härlig bild! Välexponerad, trots det hårda ljuset. Utan skuggan från fotografen hade bilden blivit ännu bättre.”