Utställningarna står i kö just nu, säsongen är snart slut så det känns bra att hänga med på de som finns i närområdet

Helgen i Lövstabruk var kanske inte den närmsta men så trevlig. Annika hade fixat fint med lunch, kaffe o kaka till oss alla som var där. Domaren Daniel Persson var påläst, duktig och trevlig – vad mer kan vi begära…

Så var det utställning i gen i helgen, i Höganäs. Inte planerat, en spontan anmälan i absolut sista stund. Men så bra det blev. Sagah blev BIR och Rudy skötte sej så bra men ville inte visa öronen och då blir man bra BIM. Trevlig helg även om utställningsdagen började med skyfall, som vi klarade oss ifrån, och slutade i solsken. Vi hade planerat at stanna till BIG-finalen men det drog ut på tiden och vi skulle ju hem igen så det blev att hoppa över det…

Lilla Sagah med sitt andra cert – så glad över det

Nu väntar ytterligare två inbokade utställningar sen får vi se. Pojkarna har börjat fälla och då är det väl en tidsfråga innan flickorna börjar också och då är det ju inget att välja på – säsongen är slut ….